48 TIMER FESTIVAL 2017 åbningsfest – Marching Church, Lorenzo Woodrose, Orcas, SNAKE & JET’S AMAZING BULLIT BAND, ET TUMASON

Tilføjelse: På grund af sygdom træder Marching Church til som afløser for Choir Of Young Believers.

48 TIMER FESTIVAL har altid åbnet weekendens bal med et stort anlagt koncertarrangement i byrummet. Konceptet de sidste år har været at lade den officielle åbning vandre rundt blandt Nørrebros spændende, og nogle gange, uopdagede byrumsvenues, og i tæt samarbejde med lokale aktører. På 48 TIMER FESTIVAL er det Nørrebros aktører som sætter dagsordenen – også når det gælder festivalens store åbningsarrangement om fredagen. I år er ikke en undtagelse! 48 TIMER FESTIVAL har i år allieret sig med stærke kræfter i Stefansgadekvarteret.

Vi sparker 48 TIMER FESTIVAL godt i gang med et stort og festligt åbningsevent på stenbroen med koncerter, DJ´s, mad- og drikkeboder og flere andre aktiviteter. I år har vi allieret os med Baren i Kronborggade 3, som I år lægger den indholdsmæssige linje og selvfølgelig også er repræsenteret på dagen. De første timer vil være dejligt tilbagelænet og chillet med hyggelig musik, lidt til maven og ganen og andre aktiviteter. I Byhaven 2200 kan du f.eks. nyde musikken i det grønne og smage byhavens pizza, lavet i den hjemmelavede pizzaovn. Her kan du sagtens tage ungerne under armen og tilbringe nogle gode timer. Sidst på dagen når skumringen sniger sig ind på os, skruer vi lidt op for charmen og den store scene med koncerter af bl.a. andre LORENZO WOODROSE (solo/akustisk), ORCAS, ET TUMASON og MARCHING CHURCH. Det hele understøttes af vores udvalgte DJ` s og selvfølgelig mad- og drikkeboderne. Du kan umuligt mangle noget!

Arrangementet laves i tæt samarbejde med Baren i Kronborggade 3. Andre involverede lokale aktører er Byhaven 2200, Café Nørrested, Den Sidste Dråbe, Musiksmag, Red Door og Murergårdens Klub.

Join us for a day of fun-filled activities to kick off the 48 TIMER FESTIVAL. This year you can expect a Whole host of engaging sights in a fixed area in Stefansgadekvarteret. Concerts, DJ´s, food, drinks and much more. Come join in for a big treat!

 

  Café Nørrested, Den Sidste Dråbe, Musiksmag, Kronborggade 3, Red Door og Murergårdens Klub
  Hjørnet af Kronborggade og Hørsholmsgade
  Fredag 15:00-22:00
  Gratis

Sankt Hans Gade 10, 2200 København N, Danmark